سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
متفاوت ترین وبلاگ پارسی بلاگ
خوبم شما چی ! این وبلاگ جای کسایی که حداقل خدا رو برا خداییش قبول دارن
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 32
بازدید دیروز : 124
کل بازدید : 478551
کل یادداشتها ها : 932
خبر مایه


رئیس‌جمهور در دفاع پایانی روز اول از کابینه دهم
فرهنگ، برخورد قهری با پوشش در خیابان‌ها نیست
برخی مشورت را تنها در گفتگوی انحصاری با خود می‌دانند

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ملت ایران صاحب فرهنگ عظیم اسلامی است گفت: از نظر ما فرهنگ برخورد قهری با پوشش در خیابان‌ها نیست.

دکتر محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور کشورمان در مدت زمان 64 دقیقه‌ای باقی‌مانده برای دفاع از کابینه دولت دهم با تقدیر از موافقان و مخالفان درباره دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص کابینه اظهار داشت: به نظرم می‌رسد لازم است برخی مسائل را در این جا توضیح دهم تا وقت کمتری را در اینده از دولت و مجلس گرفته شود و البته توضیحاتم عدم احترام به نظر گوینده و مخدوش‌کردن شخصیت و کرامت گوینده مطالب آنها نیست و معتقدم برخی مسائلی که مطرح شد ظلم به دولت دهم است در مجلس برخی مسائل را مطرح می‌کنم تا به عنوان سند باقی بماند.

احمدی‌نژاد در بیان نکته اول خود در پاسخ به برخی انتقادات اظهار کرد: وقتی سخنان برخی از عزیزان مخالف را دیدم بعضی باورهای اصلی در من هم تجدید شد و هم تقویت و من از ابتدا به بعضی از این مرز‌بندیها اعتقادی نداشتم که ما فکر می‌کنیم مرز‌بندی‌های ما باید مرزبندی‌های اعتقادی و مکتبی باشد. ملاک دوستی‌ها و همکاری‌های ما هم اعتقادی و مکتبی است.

وی ادامه داد: برخی از دوستان اصول‌گرا در انتخابات به بنده رأی نداده‌اند و برخی غیراصولگرا رأی دادند من اینها را می‌دانم، چه آنهایی که رأی داده‌اند و چه آنهایی که رأی نداده‌اند محترم و عزیز هستند.

رئیس در بیان نکته دوم خود بیان داشت: بسیاری از مطالبی که به عنوان مخالفت مطرح کردند نقد دولت نهم بود و بخش مهمی از آن نقد بنده بود و اینها به نظر من ارتباطی با دولت دهم ندارد و ای‌کاش این حرف‌ها در گذشته زده می‌شد که در انتخابات زده شد و بالاخره باید نظر مردم را بپذیریم چه به نظر ما درست می‌اید و چه به نظر ما درست نیاید.

احمدی‌نژاد گفت: اگر به انتخابات بازگردیم کسانی که منتقد دولت نهم بودند منتقد عمده حرف‌هایشان تخریبی بود و مطلقا روی برنامه‌ها و عملکردها وارد نشدند، یک فضای تخریبی خلق کرده‌اند و تهمت‌های را زدند و البته گذشت.

رئیس‌جمهور در بیان نکته سوم خود در دفاع از مسائلی که در خصوص کابینه دهم مطرح است اضافه کرد: بعضی از دوستان برای اینکه برنامه دولت را نقد کنند طوری صحبت کرده‌اند که وضع دولت بسیار خراب است، وضعیت سیاه است و گسست در جامعه اتفاق افتاده و شرایط وخیم است.و براساس آن راهکارهای را ارائه داده است و البته من به نقد معتقدم و نمی‌گویم که ضعف و یا اشکالی نیست ولی باید بگویم که وضعیت کشور تیره و تار نیست.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه گسست اجتماعی در جامعه اتفاق نیافتاده است اظهار کرد: در دنیا بحران مشکلات است و بیش از صد کشور دچار مشکلات سنگین است و ما هم البته مشکلاتی داریم اما وقتی مقایسه می‌کنیم به نسبت سایرین مشکلات ما کمتر است، من مطلقا اعتقادی ندارم که گسستی بین مردم اتفاق افتاده است.

به گزارش فارس، رئیس‌جمهور گفت: 70 میلیون ملت متحدند و 40 میلیون شرکت‌کننده در انتخابات با هم متحدند و این روال کشورما بوده که ملت در انتخابات شرکت کرده و بالاخره یک عده‌ای به عنوان رأی اکثریت رأیشان بر دیگران غلبه می‌کرد و همه می‌پذیرفتند و البته یک عده از سیاسیون نپذیرفتند و من فکر می‌کنم اگر این گونه بیان شود که بین برخی سیاسیون و ملت گسست ایجاد شده، درست باشد. اما این را نباید به ملت گسترش دهیم.

وی با بیان اینکه عده‌ای از مردم فاصله گرفتند ابراز امیدواری کرد و آنها به جریان ملت بپیوندند چرا که ملت با هم هستند.

احمدی‌نژاد در پاسخ به انتقادات مطرح شده در خصوص خود در کابینه نیز در بیان نکته چهارم بیان کرد: برخی می‌‌‌گویند رئیس‌جمهور دارای اندیشه و فرهنگ لیبرال است البته بنای من نبود و کسانی که مستقیما به خود من نقد‌های را وارد کردند جوابی بدهم اما بایدگفت این چه ربطی به دولت دهم و چه ربطی به برنامه‌ها دارد.

رئیس‌جمهور گفت: همان‌هایی که می‌گویند برنامه‌های فرهنگی دولت نهم لیبرالیستی‌است همان موقع به تغییر وزیر ارشاد اعتراض می‌کنند که البته اینها به تعارض با هم است آیا ترویج فرهنگ انقلاب و احیای گفتمان امام و انقلاب، ظلم‌ستیزی، سردادن شعار عدالت ، ایستادن در برابر قدرت فاسد جهان، روح شجاعت و ظلم‌ستیزی کار فرهنگی نیست که آیا این یک فرهنگ لیبرالیستی است مگر یادمان رفته در گذشته چگونه بود.

احمدی‌نژاد اظهار داشت: مگر غیر از این است که دولت نهم با آمدن خود ارمان‌های امام را در دست گرفت و گفتمان انقلاب را سردست گرفت اما چرا برخی گمان می‌کنند که فرهنگ منحصر به نحوه پوشش چند دختر‌خانم در خیابان است و این به نظر من بالاترین ظلم به فرهنگ است، چرا برخی فکر می‌کنند که کار فرهنگی فقط و فقط از طریق اعمال نیروی قاهره امکا‌ن‌پذیر است و البته از نظر من این ظلم بزرگی به فرهنگ و ملت بزرگ ایران است.

احمدی‌نژاد ملت ایران را صاحب فرهنگ عظیم اسلامی دانست و گفت: ملت ایران این راه را آگاهانه و آزادانه انتخاب کرده و پای آن فرزندان خود را داده است و امروز نیز خواهد داد.

وی افزود: باید این سوال را پرسید که آیا مطبوعات و رسانه‌ها، حوزه‌های علمیه ، هنرمندان و صاحب‌نظران، وزارت ارشاد، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها هیچ کدام کار فرهنگی نیست، آیا کار فرهنگی فقط قوه قهریه در برخورد با پوشش در خیابان‌هاست به نظرم این اندیشه از بنیان دچار اشتباه است.

احمدی‌نژاد کار فرهنگی را کاری دانست که مجلس با ایستادگی برای آن بودجه تعیین کرده و همگان را به خصوص دولت را موظف به ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌ها می‌کند و این روح شجاعت و ضدیت با ظلم را در کشور تقویت می‌کند و اینها کار فرهنگی است و اینکه مردم احساس عزت و شخصیت کنند کار فرهنگی است. اما اگر خیال کنیم و با قوه قاهره و آن هم از یک زاویه بسیار محدود برخورد کنیم این کار فرهنگی نیست و اگر کسی چنین نکند نامش لیبرال می‌شود البته معتقدیم که باید با گروه‌های سازماندهی شده توسعه فساد و فحشا در جامعه برخورد قاطع صورت گیرد.

بعضی نباید مشورت را تنها در گفت‌و‌گوی انحصاری با خود بدانند

رئیس‌جمهور با اشاره به برخی مسائل مطرح شده در مجلس گفت:بعضی‌ها نباید مشورت را فقط در گفتگوی انحصاری با خودشان بدانند و اگر آن کار انجام نشد، دولت را متهم کنند، در همین دوره مجلس به صورت مکرر با 900 نماینده ملاقات داشتیم و نظراتشان را دریافت کردم

احمدی نژاد رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در پایان اولین روز جلسه علنی مجلس برای بررسی وزرای پیشنهادی دولت دهم گفت: برخی ها می‌گویند دولت مشورت نمی‌کند و یا می‌گویند چرا دولت با ما مشورت نکرده است، این حرف در طول 4 سال گذشته نیز بارها گفته شده است.

وی افزود: اعضای دولت غیر از ملاقات‌های مردمی، با نخبگان و نمایندگان به صورت کمیسیونی،‌ فراکسیونی و استانی بارها جلسه داشته‌اند و حتی در مصوبات استانی هیئت دولت نسبت به نظرات نمایندگان اهتمام شد و در جلسات استانی هیئت دولت حضور یافته‌اند؛ در طول هفته دهها نفر نیز با بنده ملاقات دارند و روزانه 20 تا 30 نامه‌ مردمی که حاوی نقطه نظرات مختلف است را می‌خوانم و حتی با افراد تماس می‌گیرم و نظراتشان را جویا می‌شوم و حتی به کودک 5 ساله که نامه نوشته بود و یا با دانش آموز سوم دبستان که در نقاشی خود برای ترافیک طرح داده بود، 20 دقیقه تلفنی صحبت کردم و نظرش را پرسیدم.

احمدی نژاد تصریح کرد: بعضی‌ها نباید مشورت را فقط در گفتگوی انحصاری با خودشان بدانند و اگر آن کار انجام نشد، دولت را متهم کنند، در همین دوره مجلس به صورت مکرر با 900 نماینده ملاقات داشتیم و نظراتشان را دریافت کردم و حتی هزار ساعت در جلسات شورای راهبردی شرکت کردم و در بیش از 90 درصد از زمان جلسه شنوده نظارت بودم.

رئیس جمهور با اشاره به مطرح شدن اتهام نقض قانون توسط دولت نهم گفت: مواردی که گفتند پاسخ و توضیح دارد؛ ممکن است برداشته های مختلفی از قانون وجود داشته باشد اما طبق مبانی حقوقی، مجری، برداشت خود را اجرا می‌کند. الا اینکه مراکز نظارتی نظر بدهند که آن گاه در مورد نوع اجرای یک قانون و تفسیر‌های آن به گفت و گو می‌پردازیم و الا دیدید که ما قانون‌های مختلفی از جمله قانون مدیریت مصرف سوخت را با تحمل چه فشارهای اجرا کردیم پس نباید از تریبون‌های مقدس دولت متهم به نقض قانون شود.

وی با اشاره به برخی از نکات مطرح شده درباره اقدامات دولت پیرامون ساعت کار ماه رمضان اظهار داشت: پاسخ این موضوع را به آقای لاریجانی می‌فرستم اما این تصمیم دولت بر اساس قانون است و اگر دیدیم تفسیر دیگری از قانون مورد تائید قرار گرفت،‌آنگاه تصمیم را می‌توانیم برگردانیم.

احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برخی‌ها می‌گویند چرا بعضی از وزرای دولت نهم در دولت دهم نیستند، افزود: برخی‌ها از یک طرف تمام عملکرد دولت نهم را زیر سوال می‌بردند و از طرفی می‌گویند چرا بعضی از وزرای دولت نهم دوباره انتخاب نشدند در حالی که این تغییر در کابینه نشانه رشد دولت است؛ وزرای قبلی هم عزیزان ما هستند و از آنها تشکر هم کردم. اما ما وارد مرحله جدیدی شده‌ایم و باید تیمی تازه نفس تر بیاید.

وی خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم منطق عدم تغییر وزراء را بپذیریم، پس چرا هر 4 سال یکبار رئیس جمهور انتخاب شود و کابینه‌ای جدید معرفی کند؟!

رئیس جمهور ادامه داد: بعضی دوستان گفتند احمدی نژاد افراد را مطیع خود می‌خواهد در حالی که سخن در شان وزراء پیشنهادی و رئیس جمهور و گوینده آن نیست. چرا که قاعدتا در موارد اختلافی بین وزراء باید رئیس جمهور قضاوت کند و این حتی در اندیشه دینی هم وجود دارد که در مسافرت 2 نفره یک نفر امین باشد؛ نمی‌شود که 21 جزیره مجزا در دولت آنقدر با هم حرف بزنند که بخواهند تفاهم کنند، در حالی که 80 درصد تصمیمات دولت بین‌بخشی است اگر رئیس جمهور گفت که کاری انجام شود آیا این یک تحمیل است؟!

وی تصریح کرد: بعضی‌‌ها می‌گویند وزراء مستقل هستند اما معنای دقیق این استقلال را مشخص نمی‌کنند در حالی که دیده‌اند هر جا که اکثریت وزراء به مصوبه ای رای دادند، حتی بر خلاف نظر من هم بود آن را ابلاغ کردم و این در حالی است که در دولت نهم بیش از 99،99 از کارهایمان بر اساس تفاهم بود و خود وزراء مسائل را حل می‌کردند.

احمدی نژاد اظهار داشت: در همین مجلس حتی بسیاری از نمایندگان به من نامه می‌نویسند و من آن را برای وزراء می‌فرستم آیا اگر رئیس جمهور به وزیرش گفت که نامه نماینده را پیگیری کند، این به معنای رابطه ارباب و رعیتی است؟ حتی همین امروز یکی از نمایندگان نامه فردی را که مشکل داشت به من ارائه داد و از من خواست به فردی که وامی دریافت کرده بود اما بر اثر تصادف قادر به پس دادن اقساط آن نشده است، مساعدت کنم که من هم برای کمک مالی دستور می‌دهم آیا این به معنای استقلال نداشتن همکاران رئیس جمهور است؟

وی ادامه داد: فردی گفت که مردم به برنامه ها رای نمی‌دهند بلکه برنامه ها ثابت است و مردم کسی را انتخاب می‌کنند که بتواند مجری بهتری باشد، اگر این طور است پس چرا از صبح می‌گویند که چرا برنامه ندادی؟

احمدی نژاد تصریح کرد: بر اساس قانون اساسی رئیس جمهور فقط مجری قانون نیست چرا که اگر رئیس جمهور نظر نداشته باشد پس چگونه باید گفتمان امام و رهبری پیگیری و اجرا شود؟ در دولت‌های قبل چه گفتمانی حاکم بود؟ چنین اندیشه‌ای که می‌گوید دولت نباید نظر داشته باشد از پایه باید اصلاح شود.

وی گفت: ما از اداره کل قوانین پرسیدیم و دیدیم که فقط در دولت‌های گذشته یک بار دولت پنجم و یک بار دولت نهم برنامه مستقل داده‌اند و الا دولتی که هنوز شکل نگرفته است چگونه باید برنامه دهد و اگر منظور برنامه رئیس جمهور است، در آئین نامه آن را روشن کنید و به صورت کلی هم برنامه ها و حرف‌ها همان است که در سیاست‌های کلان آمده است.

نظرات مردم و رهبری سندهای روشنی درباره موفقیت دولت نهم است

رئیس‌جمهور گفت: نظر مردم و نظر رهبری دو سند روشن بر موفقیت دولت نهم هستند.در حالی که ما می‌توانیم عدد و رقم ارائه کنیم اما ممکن است برخی بر آن اشکال وارد کنند اما بر این دو سند یعنی نظر مردم و نظر رهبری اشکالی وارد نیست و با همه ایراداتی که میگیرید دولت موفقی بود.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان در ادامه سخنان خود در پایان اولین روز جلسه علنی مجلس برای بررسی وزرای پیشنهادی دولت دهم با اشاره به صحبت یکی از نمایندگان در خصوص حضور یک دانشگاهی در یکی از وزارتخانه‌ها گفت: یکی از عزیزان اشکال کرد و دانشگاه را مورد خطاب قرار داد و گفت که همه دانشگاهیان ناراحت هستند و سرخورده شده‌اند و بنده نمی‌دانم که چگونه از کل دانشگاه نمایندگی داشتم در حالی که معاون بنده دانشگاهی هستند و ما اینگونه نیستیم و ساحت دانشگاه از این گونه حرفها منزه است و چرا باید دانشگاهیان از این حرفها ناراحت باشند.

وی افزود: ما یک انتخابات باشکوهی را داشتیم در حالی که دشمنان دست به دست هم داده بودند تا این اتحاد را بشکننددر حالی که مردم یک بار در انتخابات با حضور 40 میلیونی خود پیروز شدند و یک بار دیگر نیز پس از انتخابات توطئه دشمن را شکستند و پیروز شدند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: دانشگاهیان بامردم و در متن مردم هستند اما برخی به گونه‌ای صحبت می‌کنندکه انگار انتخابات مخدوش بوده است و چرا ما باید یک حرف غیر واقعی را از تریبون مجلس بیان کنیم و بعد از آن کسی که سالمترین انتخابات را برگزار کرده به جای اینکه به او خسته نباشید بگوییم، بگوییم که او چرا معرفی شده است و دانشگاهیان با معرفی او ناراحت شدند. پس ما باید کسی که با رمز تقلب تهران را به آشوب کشید را وزیر علوم قرار دهیم که به نظر من این اندیشه یک اندیشه اشتباه است و این کار ما نهایت احترام به دانشگاهیان است چرا که یک مجری خوب،‌یک مدیر خوب که استاد تمام دانشگاه است و سالم‌‌ترین انتخابات را برگزار کرده وزیر علوم قرار دهیم و این نهایت قدردانی دانشگاه است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه برخی بیان کردند حلقه مدیریت شکسته نشده است اظهار داشت:برخی اعلام کردند که احمدی‌نژاد دوستان خود را آورده و حلقه مدیریت شکسته نشده اما بدانیم که ما 70 میلیون دوست در این کشور داریم و 290 نماینده در این کشور هستند که من همه آنها را دوست دارم و خودم را دوست آنها می‌دانم و این یک حلقه بسته نیست و باید ببینید این افراد از کجاها آمده‌اند و برخی از آنها حتی از پیشنهادی‌های مجلس بودند و حلقه شکسته شده است چرا که هیچ کدام از این افراد اهل باند،‌جناح و گروه خاص و دار و دسته قدرت و ثروت نبوده بلکه از متن مردم هستند و اگر شما هم رای ندهید آنها به دنبال کار و زندگی خودشان می‌روند و این شکستن حلقه مدیریت است.

وی افزود: همین که این وزرا در اینجا به راحتی مورد نقد قرار می‌گیرند معنایش این است که این افراد در هیچ حلقه، گروه و باند و جناحی نیستند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اینجا برخی تلویحا و یا تصریحا مردم را به رنگ‌های مختلف تقسیم کرده‌اند گفت: برخی مردم را به رنگ‌های سیاه، سفید و خاکستری تقسیم کرده‌اند و باید به شما بگویم و مطمئنا نظر شما نمایندگان همین است که این تقسیم‌بندی‌ها را قبول نداریم و ملت ایران همه سفید هستند و البته ممکن است در برخی سیاسیون افرادی خود را به رنگ‌های مختلف درمی‌آورند اما مردم ما همه سفید هستند و 40 میلیون از همین مردم حضور پیدا کردند و بزرگترین حماسه سیاسی دنیا را خلق کردند و کمر استکبار جهانی را شکستند و همه تئوری و مبانی دموکراسی لیبرالی در هم شکستند.

احمدی‌نژاد ادامه داد:‌هر کسی که پای اصول انقلاب و ارزش‌ها است ما او را دوست داریم و اینگونه تقسیم‌بندی‌ها را قبول نداریم.

وی به برخی نمایندگان گفتند که چرا یک نظامی وزیر شده است، اظهار داشت: اولا شخصیت وزیر معرفی شده شناخته شده است و او فردی انقلابی است و برای اعتقاداتش کار کرده و در بخش صنعت و مدیریت‌های گوناگون موفق بوده و پاسخ این سوال که ما از وزیر کشور چه می‌خواهیم و وزیر کشور باید چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد،‌این است که باید مردمدار، اهل تعامل، سخت‌کوش و خستگی‌ناپذیر،‌به تحرک درآوردن بخش‌های گوناگون،‌دارای روابط عمومی قوی، فهم درست از مسئله امنیت، داشته باشد و 50 درصد مسئله کشور امنیت است و وزیر کشور باید به خوبی شرایط را مدیریت کند و باید با دولت همگام و باهوش باشد و ما چنین فردی را انتخاب کرده‌ایم و این منطقی که برخی می‌گویند یک نظامی نباید حضور داشته باشد را بپذیریم بسیاری از مسائل زیر سوال می‌رود.

رئیس‌جمهور با بیان مطلبی مزاح‌گونه با لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ما این منطق را بپذیریم که یک نظامی نباید وزیر شود، مثلا خود آقای لاریجانی که رئیس مجلس هستند در گذشته سپاهی بودند و بعد از آن وزیر ارشاد و پس از آن رئیس صدا و سیما شدند و خوب چون نگاه ایشان یک نگاه فرهنگی بود انتخاب شدند و خدمات ارزشمندی را در دو بخش به کشور انجام دادند و حالا چون ایشان به لحاظ ضرورت‌ها احساس تکلیف کردند و در سپاه حضور پیدا کردند نباید نماینده مجلس و یا وزیر بشوند و اگر این گونه باشد بسیاری از راه‌ها بسته می‌شود.

احمدی‌نژاد ادامه داد: مثلا وزیر فرهنگ و ارشاد قبلی ما یک پاسدار بود و به پاسدار بودن خود افتخار می‌کرد و بنده تصور می‌کنم که باید تا حدودی قضایا را دقیق‌تر مشاهده و رصد کنیم.

وی در پاسخ به انتقاد برخی نمایندگان در خصوص تغییر وزرا در دولت دهم گفت: سطح دولت بالا آمده و برخی می‌گویندکه چرا در دولت نهم وزرا تغییر می‌کردند و ممکن است در دولت دهم چنین اتفاقی بیافتد و ما امروز در دولت دهم چنین اتفاقی را نداشته باشیم و یا در حداقل باشد اما ما مثلا به نقطه‌ای می رسیم که یک وزیر توان حرکت با سرعت دولت را ندارد لذا او تغییر می‌کند و در زمانی که یک وزیر نمی‌تواند با سرعت دولت حرکت کند دو راهکار پیش روی ما است اول اینکه او را تحمل کنیم و در همان نقطه حرکت توقف کنیم و یا در راهکار دوم نباید کار کشور و مردم را متوقف کرد لذا او را تغییر می‌دهیم و به حرکت خود ادامه می‌دهیم و به نظرم راهکار دوم بهترین راهکار است و چرا باید یک فردی که در یک نقطه به هر دلیلی متوقف می‌شود تمامی دولت به خاطر او متوقف شود لذا یک دونده قوی‌تر جایگزین او می‌شود تا از سرعت دولت کاسته نشود و دولت نهم با همه تغییرات در بخش‌های مختلف دولت موفقی بود.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه من نمی‌گویم که فعالیت‌ها و کارها نقطه آرمانی ما بود گفت: ما دو سند روشن بر موفقیت دولت داریم که اول نظر مردم و دوم نظر رهبری است و در حالی که ما می‌توانیم عدد و رقم ارائه کنیم اما ممکن است برخی بر آن اشکال وارد کنند اما بر این دو سند یعنی نظر مردم و نظر رهبری اشکالی وارد نیست و با همه ایراداتی که میگیرید دولت موفقی بود.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه یکی از نمایندگان به تمسخر گفت یک وزیر برای چند وزارتخانه معرفی شده است واز عجایب دولت است گفت:‌ اولا ما چنین کاری را نکردیم و برای هر وزارتخانه یک وزیر معرفی کردیم و ممکن است پیشنهادات بسیار زیاد باشد اما یک نفر انتخاب شده و حتی یک نفر واحد توسط چندین نفر برای چند وزارتخانه مختلف معرفی شده بود و ما هزاران پیشنهاد دریافت کرده بودیم.

وی افزود: نظرات ودیدگا‌ه‌ها در خصوص معرفی وزرا مختلف است و این نشانه زنده بودن و باز بودن عرصه نظر و پیشنهاد است و این عجیب نیست بلکه یک حسن و ویژگی است که افراد گوناگون مشارکت می‌کنند و پیشنهادات خود را برای تعیین کابینه بیان می‌کنند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه برخی گفتند فردی از یک وزارتخانه به وزراتخانه دیگر آمده است گفت: به نظرم اگر ما با مدیریت کلان و مدیریت استراتژیک آشنا باشیم این ایراد را بیان نمی‌کنیم چرا که در مدیریت کلان مفهوم و سطح مدیریت مشترک است و در اکثر وزارتخانه‌ها این اشتراک وجود دارد و مثلا مدیری که مدیریت کلان انجام داده و موفق نیز بوده به طور حتم می‌تواند در جایگاه دیگر موفق باشد و مدیری که بتواند بشناسد و مسلط باشد از ظرفیت‌ها و نیروها به خوبی استفاده کند او می‌تواند موفق باشد.

احمدی‌نژاد درباره حضور زنان در کابینه نیز اظهار کرد: عده‌ای گفتند که چرا این ها را معرفی کردید و بعد هم گفتند چرا با ما مشورت نکردی، من دومی را می‌پذیرم. ما کوتاهی کردیم اما چرا نباید این افراد معرفی شوند؟ 50 درصد جامعه ما زنان ما هستند. امروز دختری که تحصیل می‌کند چه افقی را باید در برابرش قرار دهیم؟ در حال حاضر 60 تا 70 درصد ظرفیت دانشگاه‌های ما را دختران پر کرده‌اند. باید مشخص کنیم سقفی که برای پرواز آن‌ها در نظر می‌گیریم تا کجاست.

وی افزود: اگر به دختران‌مان بگوییم نمی‌توانی وزیر شوی با همان استدلال باید بگوییم معاون، مدیرکل و یا مدیر هم نمی‌توانی بشوی.دوستان نظرات امام و رهبری را در این‌باره آورده بودند. منشور بلندی است ما هم باید از این مساله استقبال کنیم. البته بدانید رییس‌جمهوری که این کار را می‌کند کار خودش را سخت می‌کند. بعد پس از انتخاب خانم‌ها هم باید آن‌ها را یاری دهد تا آن‌ها موفق شوند. مسوولیت رییس‌جمهور سنگین خواهد شد؛ چراکه می‌داند باید پاسخگو باشد و می‌داند به بهانه‌ این‌که اولین بار است زنان در این کشور به وزارت رسیده‌اند بیشتر زیر ذره‌بین هستند و شماتت‌ها خواهد شد.

وی تاکید کرد: من این را پذیرفتم چون یک ضرورت است ولو این‌که برخی افراد از اساس تهمت‌هایی به من بزنند اما توجه داشته باشید که اگر ما به این نیاز با نگاه انقلاب پاسخ ندهیم بعدها باید هزینه‌های سنگین‌تری بدهیم. این خانم‌ها هم فداکاری کرده‌اند که زیر بار این مسوولیت بروند. می‌خواهم جمله‌ای بگویم، البته دخالت در کار علما نباشد. بعضی گفتند این ولایت است! کجا ولایت است؟ ولایت دست مقام معظم رهبری است.

رییس‌جمهور ادامه داد: اگر هم بخواهیم یک پله پایین‌تر بیاییم محور اصلی حکومت اسلامی قضاوت است که قوه قضاییه است. محور دوم آن قانون‌گذاری است که در مجلس و شورای نگهبان انجام می‌شود. ته این مساله خدمت‌رسانی، دوندگی و کار کردن می‌ماند که مال وزراست. اگر ما این منطق را بپذیریم خانم‌ها دیگر رییس یک کارخانه و بنگاه فرهنگی هم نمی‌توانند باشند، زیرا به ظاهر تسلطی بر آن‌ها پیدا می‌شود. دولت و بنده این کار را انجام دادیم، خواهش‌مان این است که این را تکمیل کنید، بگذارید این چیزی که درست کرده‌اند و بسیاری از امواج فتنه روی همین مسائل غیرواقعی سوار می‌شوند و آسیب می‌زنند، بخش‌هایی از جامعه را جدا و ذهن‌ها را تخریب می‌کنند، برداشته شود.

وی همچنین گفت: من تردید ندارم حضور بانوان به بهتر اداره شدن کشور کمک خواهد کرد. تجربه نشان داده آن‌ها در کار خود متعهدتر، جدی‌تر و پیگیرترند. شما نمایندگان هم چرا باید مدام سوال و استیضاح کنید؟ مشورت بدهید و کمک کنید. ما یک خانواده هستیم و باید نیازهای روز جامعه را پاسخ دهیم. اکنون بزرگ‌ترین کار فرهنگی در کشور ما حضور سه خانم معتهد، مومن و انقلابی است. این به دنیا پیام می‌دهد و برای زنان و دختران ما هم الگو خواهد شد. من نه تنها به این مسئله افتخار می‌کنم بلکه می‌دانم پیش خدا باید جوابگو باشم.

وی در عین حال گفت: نهایتا هر آن‌چه را که مجلس به آن رای بدهد ما از آن تبعیت و آن را اجرا خواهیم کرد، اما بدانید من هر کسی را که معرفی کردم اول خود را قانع کردم. متاسفانه برادر عزیزی بدترین توهین‌ها را به من کرد. من جانم را کف دستم گذاشتم و این کار را برای انقلاب انجام دادم. منتی نمی‌گذارم بلکه من خود منت‌کش مردم هستم. اما آیا بعد از 30 سال کار سیاسی ما باید زبان‌مان را باز کنیم و هرچه می‌خواهیم بگوییم؟ من به بعضی از دوستان گفتم کلکسیون ما تکمیل شد. هر اتهامی به ما زده بودند و این یکی مانده بود که آن را هم زدند. من نمی‌گویم که تشخیص من کامل‌ترین است اما با فهم خود ابتدا خود را قانع کردم و بعد با کار کارشناسی و جلسات این تصمیم را گرفتم.

احمدی‌نژاد در پاسخ به برخی انتقادات به رییس‌جمهور گفت: متاسفانه برخی این‌جا اسمی از بعضی از همکاران من با تمسخر و توهین آوردند،این درست نیست. این‌گونه شخصیت رییس‌جمهور را در برابر بلندگوها تخریب کردن درست نیست. من نمی‌خواهم گله کنم. هیچوقت گله نکردم. خدا می‌داند که از گذشته همه‌ کسانی را که به خود من توهین کرده‌اند همه را بخشیده‌ام اما این‌گونه آسیب به کل نظام و کشور زده می‌شود. من صدها مورد بوده که اقدام کرده‌ام و هیچکس نفهمیده این نظر چه کسی بوده که من اقدام کرده‌ام.

وی ادامه داد: حالا ما می‌آییم در این‌جا از این تریبون و به نام مخالفت با کابینه‌ دهم احمدی‌نژاد را متهم می‌کنیم. این حرف‌ها که مربوط به انتخابات بود و تمام شد، چرا اکنون این حرف‌ها را می‌زنید. بعد نمایندگان و وزراء تهدید شوند این در شان دولت، مجلس و هیچ‌یک از نیروهای انقلاب نیست. من این را به حساب اشتباه می‌گذارم. جرم ما چیست که باید این اتهامات را دائما به جان بخریم؟ ما آمدیم خدمت کنیم حرف‌های‌مان را هم رک می‌زنیم، می‌توانید حرف‌مان را رد کنید و بگویید حرف‌تان اشتباه است.

وی افزود: در مقابل منطق بعضی از دوستان نمی‌توانند منطق بیاورند و می‌گویند فلانی حرف‌های فلان کس را می‌زند و فلان کس به او خط می‌دهد. این طرز حرف زدن در مورد اشخاص درست است. اگر من در مورد عزیزی این‌طور سخن بگویم می‌پذیرد. ما منطقی داریم. گفته‌ایم باید عدالت به این ترتیب اجرا شود، شما بگویید نخیر باید به این ترتیب اجرا شود. با هم بحث می‌کنیم یا شما من را و یا من شما را قانع خواهیم کرد و هرجا که قانون شد، تبعیت خواهیم کرد. من خودم تصمیم می‌گیرم و خودم پاسخگوی تصمیماتم هستم. اگر خودم تصمیم نمی‌گرفتم در مقابل این همه قدرت‌ها نمی‌ایستادم.

رییس‌جمهور با اشاره به مناظره‌های تلویزیونی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: خدا می‌داند من در مناظره همه خودم را بیرون گذاشتم و به خاطر نظام اسلامی به مناظره رفتم. هیچکس این‌قدر خطر را نمی‌پذیرد. البته شاید خیلی‌ها بپذیرند اما من ندیده‌ام که کسی در این سطح خطر بپذیرد. البته شهید بهشتی، رجایی و باهنر پذیرفتند. من با خود فکر می‌کردم اگر شهید رجایی بود اکنون بود چطور عمل می‌کرد؟ آیا این‌قدر تحت فشار قرار می‌گرفت؟ به چه جرمی؟

وی ادامه داد: برخی اگر یک ریال تخلف از دولت نهم داشتند به آسمان‌ها می‌کوبیدند، اما نیست. من همین جا می‌گویم هر کس تخلف کرد قوه قضاییه دستش را قطع کند. من خودم پیگیر این مساله هستم و افتخار می‌کنم که قوه قضاییه دست متخلف را حتی اگر بچه من بود قطع کند. این آرمان، میثاق، نگاه و تعهد ماست.

وی خاطرنشان کرد: من همین‌جا نشسته بودم دیدم یکی از نمایندگان چیزی آورده بود به من گفت می‌گویند این در متن میثاق‌نامه احمدی‌نژاد با وزراست. بعد که پیگیری کردیم دیدیم کسی در مجله خود آن را نوشته بعد خودش آن مجله را سند کرده و آن را نشان می‌دهد. متن میثاق‌نامه اینجاست و این میثاق افتخار نظام اسلامی است که رییس‌جمهوری از همکارانش میثاقی بر مکتبی بودن می‌گیرد. اما ما همین را منفی می‌کنیم و ذهن یک نفر را هم خراب کنیم. آیا می‌توانیم پیش خدا جواب بدهیم که ما یک خبری را جعل کرده‌ایم خودمان بنویسیم بعد همان را سند کنیم و به بقیه نشان دهیم و چهره یک دولت و یاران آن را خراب کنیم به کجا می‌رسیم؟

احمدی‌نژاد گفت: البته این از ساحت مجلس و دولت بدور است. نمی‌خواستم تلخ شود. ما مخلص شما هستیم. بحث و گفت‌وگو کنید. این حق شماست. هرچند وزیر از مجلس بیرون آمدند ما دولت را تشکیل می‌دهیم اما من فکر می‌کنم دولتی کامل و قوی امروز ضرورت کشور است. این وزرا هم وزرای خوبی هستند. آدم‌های مومن، مردمی و انقلابی هستند. بالاخره می‌توانیم با کمک شما بار کشور را برداریم. در هر صورت همه‌ دنیا بدانند در جمهوری اسلامی رییس جمهور، دولت، مجلس، قوا، ملت همه در یک سنگر واحدند و در برابر همه‌ توطئه‌های دشمن می‌ایستند و در این دوره لااقل هیچ‌کس پیدا نمی‌شود که از اصول و آرمان‌ها سر سوزنی عقب‌نشینی کند.


+ سلام


+ چه باحال هر وقت من هستم هیشکی نیست


+ چه خبرا؟


+ جاتون خالی تو کتابخانه داریم میدرسیم


+ دیروز یکی زنگ زده میگه شمارت با اسمت تو لیست شیطان پرستاست مگه میشه؟


+ بی بی سی به سیم آخر زد! تلویزیون دولتی انگلیس، برای تاثیرگذاری بر راهپیمایی 22 بهمن، پخش 24 ساعته برنامه های خود را آغاز کرده است.




+ فراخوان کروبی 10 صبح فلکه دوم صادقیه




+ چقدر لاشی ها زیاد شدن امروز میخواستم حاله یکیشونو بگیرم دسبند سبز میبندند میرن مکان


+ همت و موج اندیشه و فرهنگ آشتی رفع امتیاز شد


+ نظرتون راجع به برنامه رو به فردا چیه؟






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ